[LOVE] ELLE Decoration LIVE

Zaterdag 28 en zondag 29 november was het dan zo ver: het ELLE Decoration LIVE event. De Posthoornkerk in Amsterdam veranderde in een heuse designwalhalla. Een klein, maar érg fijn evenement voor designkenners en interieurlovers. Hier MOEST ik natuurlijk bij aanwezig zijn!

Laten we het als eerste even hebben over de locatie.. WAUW! Wat een geweldige locatie. Het evenement vond plaats in de Posthoornkerk op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. De kerk kwam heel goed tot zijn recht, ondanks dat er een evenement gehouden werd.

Tijdens het evenement was er een erg gave expositie. Tijdens deze expositie kwam het interieur van de toekomst en klassiekers uit het verleden samen. Deze waren echt enorm creatief en alles behalve standaard. Precies zoals we van ELLE Decoration gewend zijn.

Naast de expositie werden er verschillende masterclasses en workshops gegeven, deze waren echt enorm inspirerend. Helaas had ik te weinig tijd om ze allemaal bij de wonen, maar heb ik er alsnog 2 kunnen volgen: van Jeroen van Junte en Patrick Kooiman.

Jeroen Junte vertelde over het A tot Z van design. Hij vertelde over hoe verschillende designs tot stand zijn gekomen en waarom deze nou zo populair zijn, erg interessant!

De masterclass van Patrick Kooiman (van The Interiorator) was toch zeker wel mijn favoriet. Hij vertelde, erg toepasselijk, over de invloed van het internet op de designwereld. Hij vertelde erg veel over zijn eigen blog, hoe het is begonnen en hoe hij succesvol is geworden. Deze masterclass was echt enorm inspirerend, vooral omdat hij zo goed bij mij aansloot.

Naast de expositie en masterclasses was er muziek, een wijnproeverij, een cocktailworkshop én een designshop.

Al met al was het echt een super gezellige, leuke en vooral inspirerende dag. Volgend jaar ben ik er zéker weer bij, en dan het liefste alle 2 de dagen!

Liefs,
Julia.

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s