[INTERIOR] Painting Ideas

Een muur een kleurtje geven is leuk, maar soms ook erg standaard. Vandaag daarom voor jullie een aantal manieren om dat net even op een andere, en dus vooral niet standaard, manier te doen.

Je kent het wel. Je hebt een kale witte muur en je wil er iets mee doen. De meeste mensen denken dan meteen aan verven. De muur een mooi kleurtje geven en klaar ben je. Leuk hoor.. Maar wel een beetje standaard. Denk er eens aan om die muur op een hele andere manier te verven!

Doe dit door bijvoorbeeld niet heel de muur, maar een deel ervan de verven in een mooie opvallende kleur. Bijvoorbeeld een baan vanaf de grond van 50 cm, of misschien zelfs wel 120 cm. Eindigen met een strakke lijn, of lekker onafgewerkt en ruw. Het kan allemaal. Ik vind zelf de onafgewerkte lijn een super leuk en speels effect geven. Het staat super stoer in de ruimte en zo heb je toch wat kleur, zonder dat die kleur meteen heel erg overheerst.

Een ander idee is om je muur te schilderen in een bepaald effect, denk bijvoorbeeld aan ombre. Door dit te doen krijg je geen ‘platte’ muur, maar komt er net even iets meer leven in. Dit kan natuurlijk ook op een hele andere manier dan met een ombre effect, wees hier vooral heel vrij en creatief in. Daar komen vaak de leukste creaties uit.

Benieuwd naar wat ik nou precies bedoel? Kijk dan vooral mee naar wat inspiratie!

Bronnen: Foto 1: SF Girl By Bay – Foto 2: Spectacular Design – Foto 3: Emmas Designblog – Foto 4: Blissfulbblog – Foto 5: Skönahem – Foto 6: Appartment Therapy

Wat vinden jullie van deze creatieve manieren om een muur een kleurtje te geven? Zouden jullie dit snel toepassen in jullie interieur?

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest!

 

 

Advertenties

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s