[INTERIOR] Mirror mirror on the …

Mirror mirror on the wall, who is the greatest of them all? Maar niet alleen op de muur, ook in meubelen, vloeren, en en en …

Spiegels in het interieur, ik vind het prachtig! Niet alleen erg handig, zit er iets tussen mijn tanden? Zit mijn haar nog goed? Maar wisten jullie dat het een kleine ruimte ook nog eens veel groter kan laten lijken? Super fijn wanneer je net even wat minder ruimte hebt in je huis. En ja, een spiegel kan ook heel makkelijk gewoon buiten de bad- of slaapkamer hangen.

Spiegels heb je in allerlei soorten en maten. Rond, vierkant, rechthoekig of zelfs in een vijfhoek, je ziet het tegenwoordig allemaal. De ronde spiegel heb je al kunnen zien in deze blogpost, waarin ik het had over ronde elementen in huis.

Maar wat je tegenwoordig ook vaak ziet, zijn spiegels verwerkt in bijvoorbeeld verschillende meubelstukken. Hoe gaaf! Dit zorgt ervoor dat een meubelstuk niet zo groot lijkt in een ruimte en het effect is natuurlijk helemaal leuk. Daarnaast is het spiegelglas ook vaak terug te vinden in verschillende accessoires en zelfs verlichting!

Behalve het formaat en de vorm, kunnen spiegels ook heel erg veel verschillende kleuren hebben. Zo dient een spiegel wat meer ter decoratie, maar vergroot het de ruimte nog steeds evengoed. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren brons, goud, of groen.

Tip: Wat ik nu érg gaaf vind is een kookeiland van een mooie spiegelende goude, of bronze kleur. Helemaal hip en geeft een prachtig en vooral ruimtelijk effect. 

Kijk je mee naar wat prachtige spiegel inspiratie?

Bronnen: Foto 1: Vosgesparis – Foto 2: Ooh-and-Ahh – Foto 3: LPDL – Foto 4: IKEA – Foto 5: Afroditi – Foto 6: D Pages.

Wat vinden jullie van het gebruik van de verschillende bijzondere kleuren en vormen spiegelglas in het interieur? Let me know!

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest!

Advertenties

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s