[INTERIOR] Easter inspiration

Vandaag weer een inspiratie post voor jullie, hope you don’t mind ;). Omdat het bijna pasen is, natuurlijk geheel in paas thema! Een beetje last-minute, maar wellicht kan je er nog wat inspiratie uithalen voor bij (bijvoorbeeld) het paasontbijt. 

Waar ik, en waarschijnlijke meerdere, bij een paas interieur meteen aan denk? Vrolijke pastelkleurtjes. Maar.. Dat wat dacht je van paas accessoires in zwart – wit? Of juist hele andere kleuren dan pastel? Het kan allemaal en het is weer eens totaal wat anders!

Natuurlijk is de paastak een terugkerend item wanneer pasen weer bijna voor de deur staat. Probeer deze eens op een andere manier te versieren. Gebruik als paastak bijvoorbeeld een mooie katjes plant! Ziet er niet alleen heel erg schattig uit, maar je heb ook eens iets totaal anders. Qua versieringen kunnen eiren natuurlijk nooit missen, maar probeer ook eens veertjes aan je paastak te hangen, staat zeker net zo leuk en het zorgt voor wat meer diversiteit.

Behalve veertjes terugbrengen in de paastak, is het ook leuk om hier een slinger van te maken, of ze in te lijsten en deze in een leuke paas setting neer te zetten. Je kan echt alle kanten op, dat vind ik zelf het leuke aan paas versieringen!

DIY’s rond de pasen zijn ook altijd erg leuk om te doen. Mijn favoriet? Ouderwets paaseieren beschilderen, niet alleen leuk voor het oog maar ook nog eens een erg leuke bezigheid! Maar dan met leuke grafische prints, grappige teksten of juist geheel volgens de laatste trend met een marmer print. DIY’s daar van vind je hier, hier en hier.

Goed, laten we verder gaan met de inspiratie!

Bronnen: Foto 1: Elisabeth Heier – Foto 2: Stylizimo – Foto 3: Bloomingville – Foto 4: Lene Bjerre – Foto 5: Alice & Lois – Foto 6: Good house keeping. 

Hebben jullie paas decoratie in huis? Ik ben benieuwd erg wat, let me know!

Liefs, Julia.

Pssst.. Je kan me nu ook volgen op Facebook, Pinterst, Twitter én Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s