[INTERIOR] Outdoor Dinner Party – pt. 1

Aanstaande zaterdag viert mijn moeder haar 5oste (sorry mam…) verjaardag. Omdat ze het gewoon lekker thuis wilde vieren met haar beste vrienden, maar er toch graag iets speciaals van wil maken heeft ze mijn hulp ingeschakeld voor de styling. 

Volgende week kan je het eindresultaat bekijken op JULIA VITA! Voor vandaag deel ik wat inspiratie beelden met jullie en hoe je nou het beste te werk kunt gaan om zo’n feestje helemaal leuk te stylen.

Het feestje zal anders zijn dan de meeste feestjes. We zijn met een select gezelschap en gaan samen aan een lange tafel genieten van een heerlijk diner, onder genot van bijpassende wijntjes. Na het diner zal alles aan de kant geschoven worden. De muziek wordt harder gezet en de voetjes moeten van de vloer!

Bron: Brit + Co                                           Bron: 100 Layer Cake-Let 

Voor dit feestje had ik al meteen een hoop ideeën. Om erachter te komen of we een beetje op één lijn zaten te denken qua sfeer, hebben we eerst samen een Pinterest bord aangemaakt die je hier kan bekijken. Dit is dan ook meteen een TIP: van Pinterest kan je tegelijkertijd ook een hoop inspiratie vandaan halen, zelfs voor feestjes!

De sfeer waar wij voor hebben gekozen is festival-ibiza. Denk bij deze sfeer aan een hoop kaarsjes, bloemetjes, lampjes, lampionnen etc.Met als kleurenpalet roze met goud. Buiten dat roze met goud gewoon een prachtige combinatie is, is het ook erg girly.

Bron: Urban Outfitters                            Bron: Junebug Weddings

Nadat de sfeer gekozen is, is het natuurlijk tijd om op zoek te gaan naar versieringen en decoratie. Dit was nog niet zo heel makkelijk. Op Pinterest kom je prachtige versieringen tegen zoals tassel slingers, happy birthday ballonnen en prachtige lampionnen. Na een hele zoektocht, zowel online als offline, hebben we uiteindelijk die versieringen gevonden bij Partydeco!

Bron: Curbly                                           Bron: Olive & A

Ook hebben we een aantal DIY’s in gedachten, maar dat blijft nog een verrassing. Deze en natuurlijk het eindresultaat kunnen jullie volgende week bewonderen op JULIA VITA!

Zijn jullie benieuwd naar het eindresultaat? Let me know! 

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest!

Advertenties

11 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s