[INSIDE LOOK] Swedisch poolhouse

Wat is er met dit weer heerlijker dan een poolhouse? Juist, niet veel! Daarom dromen we vandaag lekker weg bij dit prachtige Zweedse poolhouse

Een poolhouse.. Dat is iets waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen. De naam zegt het al, het is een (tweede) huis bij je zwembad, naast het ‘hoofd’ huis. Een poolhouse is helemaal om het zwembad heen gebouwd, vaak met extra douches, toiletten en zelfs een spa. Zo’n vertrek wordt dan ook vaak als guesthouse gebruikt, waar de gasten die over komen kunnen verblijven. Zo hebben de gasten helemaal hun eigen plek en blijf jij toch nog je eigen privacy houden.

Deze pool / guest house in Zweden is werkelijk prachtig. Door de grote raampartijen door het hele huis kijk je uit over het prachtige zwembad. Het zwembad ziet er erg luxe uit door het materiaal gebruik van marmer, iets wat ik zelf nog niet vaak voorbij heb zien komen. Zo wordt de poolhouse helemaal een met de natuur en prachtige omgeving. Behalve de grote raampartijen speelt ook het materiaal- en kleurgebruik daar in een grote rol. Allemaal natuurlijke materialen en kleuren met een hoge kwaliteits- en luxe uitstraling. Dit alles gecombineerd met prachtig Zweeds design maakt het plaatje h e l e m a a l compleet.

Behalve meerdere  slaapkamers en badkamers, heeft deze poolhouse ook nog eens zijn eigen spa én zelfs een joga ruimte… Als je hier nog niet tot rust kan komen, weet ik htet ook niet meer! Z U C H T. Ja, in deze poolhouse zou ik zeker wel willen verblijven!

Bronnen: Bron 1: Kristofer Johnsson – Bron 2: The Design Chaser – Bron 3: Residence Magazine

Wat vinden jullie van dit poolhouse?

Liefs, Julia

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter, InstagramPinterest , én Bloglovin

 

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s