[TREND] Rattan

Rotan in het interieur is weer helemaal terug van weggeweest. En ik vind het heeeel erg leuk. Zo leuk, dat ik het in mijn nieuwe interieur ook terug ga laten komen. Daarom voor jullie vandaag een blogpost, boordevol met rotan interieur inspiratie! 

Waar je ‘vroeger’ veel rotan voorbij zag komen, zie je het nu nog veel meer. Rotan is weer helemaal terug en het kan tegenwoordig toegepast worden in bijna alles. Waar we eerst zagen dat het vooral buitenshuis gebruikt werd, zie je het nu ook steeds meer toegepast binnenshuis. Zeker net zo leuk en zo haal je het buiten ook weer een beetje naar binnen.

Deze trend hangt weer samen met verschillende andere trends die je terug ziet. Zo kan je hem erg goed combineren met de trend ‘Urban Jungle‘ en ‘Green everywhere‘. Maar ook buiten deze trends om is rotan met heel veel kleuren en materialen goed te combineren. Vooral met de kleuren blauw en groen doet rotan het erg goed, maar ook met aardse tinten. In zowel een modern als vintage interieur. Kortom: je kan er dus echt alle kanten mee op!

Vooral in stoelen en andere meubelen zie je veel rotan terug komen, maar nu ook in bijvoorbeeld lampen. Ook interieur accessoires hebben de rotan trend overgenomen. Dit is een erg leuke manier om het rotan vanuit de meubels in de rest van het interieur terug te laten komen. Bijvoorbeeld in grote manden waar plantjes in staan, of wat kleine mandjes aan de muur.

 

Bronnen: Bron 1: Preciously me – Bron 2: VT wonen – Bron 3: Issuu – Bron 4: Casa Cook– Bron 5: V Söderqvist – Bron 6: Daniella Witte

Wat vinden jullie van het gebruik van rotan in het interieur?

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter, InstagramPinterest , én Bloglovin

Advertenties

5 Comments

  1. Pingback: INTERIEUR EN BOUW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s