[INTERIOR] Crate coffee table

In deze blogpost beloofde ik jullie een aantal DIY’s met houten (fruit)kistjes. Dit zou een van die DIY’s zijn. Maar omdat hij zó makkelijk is, is het eigenlijk geen DIY meer te noemen. Vandaar dat ik vandaag een styling tip met jullie deel.

Zoals je in de blogpost over houten (fruit)kistjes hebt kunnen lezen, zijn ze op heel veel manieren toe te passen in het interieur. Ze zijn inzet baar op bijna alle vlakken, en zo ook als coffee table.

Door de kratjes te combineren met dienbladen, maak je ze vlak en kunnen ze makkelijk dienen voor bijzet- of salontafeltjes. En ja, klaar ben je.. Door verschillende maten en soorten  kratjes en dienbladen te gebruiken en ze in groepjes bij elkaar te zetten, creëer je een speels effect. Het liefste de zelfde kratjes gebruiken? Door ze te kantelen en verschillende zijdes als bovenkant te gebruiken, kun je ook verschillende hoogtes creëeren.

img_0216

Je kan nog een laatste stap toevoegen en dat is om de dienbladen vast te maken aan de kratjes, bijvoorbeeld door middel van seconden lijm of dubbelzijdige (super) tape. Zo staan ze wat stabieler en zijn ze makkelijker verplaatsbaar. Ik heb er zelf voor gekozen dit niet te doen. En hier komt een stukje luiheid bij kijken.. Want wanneer heel het dienblad vol staat met glazen, kan ik hem zo oppakken en meenemen naar te keuken, zonder dat ik meerdere keren moet gaan lopen. Ook zijn zowel de dienbladen en de kratjes makkelijker te hergebruiken wanneer je ze niet vast maakt. Aan jou de keuze.

Zelf heb ik gekozen voor dienbladen met gouden accenten, omdat deze goed bij mijn interieur passen. De linkse komt van de XENOS en de rechtse is van de WEHKAMP. De kratjes kocht ik bij http://www.dekistenkoning.nl

Wat vinden jullie van deze styling tip? Zouden jullie hem toepassen in jullie interieur?

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter, InstagramPinterest , én Youtube.

 

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s