[TALK] The big move

Jaaaaaaa.. Het is tijd voor het aller aller aller eerste filmpje op JULIA VITA! 

Ik kan je niet vertellen hoe spannend ik het vind om het aller eerste JULIA VITA filmpje met jullie te delen. Zelf heb ik hem eerst 100 x bekeken voordat ik hem online durfde te gooien. Maar goed, here we go: JULIA VITA is nu ook actief op YOUTUBE!

Inmiddels woon ik al weer eventjes (met heel veel plezier) in Mechelen, om precies te zijn.. Al weer bijna een maandje! Maar door alle drukte heb ik niet de kans gekregen om dit artikel eerder te schrijven en dit filmpje eerder met jullie te delen. Ik hoop dat jullie, ondanks de kleine vertraging, het alsnog leuk vinden om te zien hoe mijn verhuizing er ongeveer uit heeft gezien!

Het was een hele vermoeiende dag. Ik moet zeggen dat ik het stiekem ook wel een beetje onderschat had. Gelukkig had ik deze dag veel hulp die dag van mijn ouders en broer. Ohja én… Het resultaat mag er wezen! In mijn vorige blogpost, maar ook op Instagram gaf ik jullie al een kleine sneak peek van mijn nieuwe studio. Maar voor het gehele resultaat zullen jullie toch echt nog eventjes geduld moeten hebben.

Behalve dat ik het had onderschat, ben ik achter nog meer dingen gekomen tijdens mijn verhuizing. Daarom ben ik druk bezig met het schrijven van verhuistips voor jullie. Deze zullen binnenkort waarschijnlijk verschijnen in mijn gastblog op FURNLOVERS. Houd daarom Furnlovers én de facebookpagina van JULIA VITA  in de gaten!

Laat me vooral even weten wat jullie van de aller eerste JULIA VITA video vonden, ik ben erg benieuwd!  Laat ook even in de reacties jullie ideeën voor filmpjes achter.

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter, InstagramPinterest , én Youtube.

Advertenties

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s