[INTEROR] XMAS tree replacements

Zoals ik in de vorige blogpost vertelde is het al weer tijd om de kerstdecoraties op te ruimen. De kerstboom wordt afgetogen en buitengezet, de bloemstukken worden van tafel gehaald maar wat nu? 

Valt je interieur in een keer in een gat nu alle gezelligheid weg is? No worries! JULIA VITA helpt je om je interieur weer helemaal compleet te maken met andere leuke decoraties die de hele winter, of zelfs het hele jaar, gewoon kunnen blijven staan!

1. Planten, planten en nog eens planten. Naast dat planten tegenwoordig helemaal hip zijn, kunnen ze ook zorgen voor kleur en levendigheid in je interieur. Sommige zuiveren zelfs de lucht voor je, dubbel score! Het aller leukste? Een aantal verschillende bij elkaar, zo creëer jij je eigen mini-jungle in huis.

2. Dat oude kastje wat al jaren bij je oma of moeder stond te verstoffen. De plek waar de kerstboom heeft gestaan kan hier een erg mooie plaats voor zijn, mits je natuurlijk de ruimte hebt. Door het kastje leuk aan te kleden met verschillende kleine plantjes (here we go again), allerlei soorten aardewerk en vintage flessen, krijg jij jouw eigen tentoonstelling in huis. Het ziet er mega gezellig uit én.. Je kan het blijven veranderen. Met een paar kleine aanpassingen is het dan toch weer helemaal anders.

3. Een eyecatcher van een lamp. De kerstboom bracht natuurlijk veel sfeer door de lichtjes. Vind daarom een mooie staande lamp die echt een eyecatcher is in de ruimte én ook nog eens voor het zelfde effect zorgt als de lichtjes in de kerstboom.

Bronnen: Bron 1: Lonny – Bron 2: Mr. Kitly – Bron 3: My lovely things – Bron 4: Daily dream decor – Bron 5: Brokis – Bron 6: DPAGES

Wat hebben jullie aan decoraties in huis nu de kerstversieringen weg zijn?

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter,InstagramPinterest , én Youtube.

 

5 Comments

  1. Leuke post! Ik zou zo graag leuke plantjes in huis zetten, maar onze kat verslindt ze zo’n beetje haha. Bij ons zijn er nog wat zilveren slingertjes blijven hangen (te leuk om weg te halen!) en de kerstboom heeft plaatsgemaakt voor ons kastje van fruitkistjes ✨

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s