[INTERIOR] 21 Dinner

26 oktober ben ik al weer 21 jaar geworden. Mijn blogpost ter ere van mijn verjaardag lees je hier. Omdat ik deze speciale leeftijd niet zo maar aan me voorbij wilde laten gaan, besloot ik voor mijn beste vriendinnen een 21 diner te houden. 

21.. Een speciale leeftijd.. Daar hoort natuurlijk ook een speciaal feestje bij. Ik besloot een 21 diner te houden voor mijn dierbaarste vriendinnen. Voor degene die niet precies weten wat een 21 diner inhoud.. Het is de bedoeling dat je je vriendinnen uitnodigt en dat zij dan die avond bij jou komen eten. Het diner is (vaak) bereid door de ouders en er worden verschillende speeches gehouden. Echt een enorm leuke manier om je 21ste verjaardag te vieren. En… Ik kon natuurlijk (net als bij mijn moeders 50ste verjaardag) weer helemaal los gaan met de versieringen. Vandaag deel (eindelijk) ik het resultaat met jullie!

Het begon natuurlijk allemaal met de uitnodiging. Bij de uitnodiging had ik al helemaal in gedachte welk thema ik aan mijn versieringen wilde geven, namelijk: Wit, zwart en (hoe kan het ook anders…) GOUD! Aan de hand van deze kleuren ben ik mijn uitnodiging gaan ontwerpen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik super blij ben met het eindresultaat.

schermafbeelding-2017-01-12-om-16-45-08

Vervolgens was het tijd om decoraties te gaan bestellen. Dit deed ik bij Party Deco. Op deze webshop bestelde ik ook de versieringen voor mijn moeders 50ste verjaardag en dat was zo goed bevallen, dat ik besloot de bestelling bij dezelfde webshop te plaatsen.

Daarna ging ik druk aan de slag met het menu. Omdat ik jarig ben in de herfst, besloot ik te kiezen voor mijn favoriete herfst gerechtjes zoals pompoensoep en een stoofpotje. Als dessert had ik een geweldige taart van My Meringue besteld, natuurlijk geheel passend bij mijn kleurenpalet. Zelfs met BLADGOUD! En.. Hij was ook nog eens erg lekker.. Ook het menu en de tafelindeling heb ik uitgewerkt met de stijl van mijn uitnodiging. Ik vond het leuk als deze weer terug zou komen.

schermafbeelding-2017-01-12-om-16-46-23

Little short note… Ik heb deze foto’s gemaakt met mijn nieuwe fotocamera. Ik moet nog een kleeeein beetje wennen aan alle instellingen, maar hey.. Oefening baart kunst zeggen ze 😉 Enjoy!

dsc_0022

dsc_0047

dsc_0036

img_7330dsc_0030dsc_0031

Vinden jullie het ook zo leuk om een tafel helemaal te dekken en te stylen voor een diner?

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter,InstagramPinterest , én Youtube.

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s