[ABOUT]

 

12189997_10203871062296445_5483802585992776305_n

Hi! Ik ben Julia, 20 jaar oud en ik heb een passie voor interieur. Ik woon in het gezellig Brabant, maar dat zal waarschijnlijk niet meer voor lang zijn. Ik zit namelijk boordevol met enthousiaste en vooral ambitieuze plannen, waarover jullie vast wel meer te weten gaan komen!

Dat interieur mijn passie is, was op jongere leeftijd al bekend. Regelmatig was ik op mijn kamer in de weer met het schuiven van meubelen. Soms tot grote ergernis van mijn ouders, maar ze lieten me wel mijn gang gaan. Mijn kamer was nooit het zelfde en ik deed ook regelmatig alsof ik mijn eigen bedrijfje had in het interieur. Niet zo gek dus dat ik op de studie interieur adviseur ben beland. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar, maar ben nog lang niet klaar met studeren!

Ik hou van druk bezig zijn en vooral niet stilzitten. Bezig zijn met interieur en styling is mijn favoriete bezigheid, maar ook lifestyle vind ik erg interessant. Ook hou ik heel erg van reizen en nieuwe plekken ontdekken in zowel binnen- als buitenland.

De artikelen die je hier zult vinden zullen vooral gaan over mijn favoriete onderwerp: interieur, met als grootse doel: jullie inspireren en mijn kennis met jullie delen! JULIA VITA moet een verzamelplaats worden voor de laatste trends, verschillende ontwerpers, interieur stijlen, moodboards en natuurlijk nog véél meer.

We’ll keep in touch!

Julia.

Advertenties

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s