[INTERIOR] Plywood

Iets wat ik steeds vaker terug zie komen is plywood, in Nederland beter bekend als multiplex. Hoog tijd dus om daar voor JULIA VITA een artikel over te schrijven. Multiplex is een relatief goedkoop maar vooral ook verassend materiaal om te gebruiken in het interieur. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Je ziet het steeds vaker terug komen en het wordt een echte trend op zichzelf: multiplex! Je kan het op zo veel verschillende manieren terug laten komen in het interieur. Door middel van meubels gemaakt van multiplex, of zelfs hele keukens of badkamers. Maar denk bijvoorbeeld ook aan multiplex als accent, door bijvoorbeeld op de wand een groot stuk multiplex te bevestigen, of de standaard deuren te vervangen door multiplex deuren. Je kan er echt alle kanten mee op. En het aller leukste? Multiplex is ook nog eens heel erg budget, wat wil je nog meer?!

Behalve dat multiplex op vele manieren toepasbaar is, is het materiaal ook nog eens erg goed te combineren. Het materiaal is echt prachtig in combinatie met beton (look), dit is dan ook iets wat je vaak tegenkomt als je gaat zoeken naar inspiratie afbeeldingen met multiplex. Ook is multiplex erg goed te combineren met koper en goud, een combinatie die helemaal van deze tijd is. Verder passen (bijna) alle kleuren goed bij multiplex, omdat het een mooi neutraal materiaal is. Mijn favorite combinatie? Multiplex met marmer en goud (hoe kan het ook anders).

Bronnen: Bron 1: Top Home Designs – Bron 2: Interior Likes – Bron 3: Bicker Design – Bron 4: Inside Out – Bron 5: Burkatron – Bron 6: Varpunen

Wat vinden jullie van het gebruik van multiplex in het interieur? Is het iets wat jullie zelf toe zouden passen? Let me know!

Liefs, Julia.

Pssst.. Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter, InstagramPinterest , én Bloglovin

 

1 Comments

Plaats een reactie